TERMENI SI CONDITII

 

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD NECONDITIONAT CU ACESTIA.

 

Continutul si designul site-ului este protejat de legile dreptului de autor si proprietate intelectuala, Professional Make-up avand dreptul sa-l modifice, sa-l schimbe sau sa-l completeze oricand in conformitate cu date si caracteristici sau preturi noi ale produselor si serviciilor oferite, comunicate de fabricanti / furnizori / parteneri.

 

Professional Make-up NU RASPUNDE pentru:

 

  1. Pierderile, costurile, pretentiile, actiunilor, cheltuielilor de judecata, prejudiciile cauzate de incalcarea sau ignorarea de catre utilizator a acestor TERMENI SI CONDITII;
  2. Prejudiciile cauzate de nefunctionarea site-ului sau imposibilitatea accesarii anumitor link-uri;
  3. Cheltuielile utilizatorului in legatura cu accesarea pe internet a site-ului;
  4. Eventualele pagube produse de incalcarea confidentialitatii cauzata de folosirea internetului de catre utilizator, Professional Make-up neputand sa garanteze securitatea traficului de date pe internet.

 

UTILIZATORUL este persoana care acceseaza site-ul in scopuri private si / sau profesionale, care a acceptat TERMENII si CONDITIILE de mai sus si care se obliga:

 

  1. Sa utilizeze serviciul numai in scopuri legale;
  2. Sa nu modifice, sa nu reproduca, sa nu vanda ori publice informatiile obtinute prin intermediul acestui site web;
  3. Sa nu transmita nici un continut care incalca legea drepturilor de autor si de proprietate intelectuala, sa nu incalce confidentialitatea, sa nu transmita material cu caracter pornografic, obscen, rasist, amenintator, ofensiv, defaimator sau altfel ilegal;
  4. Sa nu transmita un continut electronic, inclusiv virusi, care vor cauza, sau este probabil ca vor cauza detrimente sau vor pagubi, in orice fel, sistemul de calculator al Professional Make-up si/sau al altor utilizatori;
  5. Este de acord ca datele sale personale sa fie pastrate si prelucrate de Professional Make-up in scopul crearii unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, si al informarii sale prin orice mijloc de comunicare (posta, mail, telefon, fax, SMS) cu privire la promotiilor sau activitatilor noi desfasurate, Professional Make-up obligandu-se sa pastreze confidentialitatea asupra acestor date personale.

 

Echipa noastra depune tot efortul pentru ca toate informatiile aflate pe site-ul sa fie complete si corecte, iar serviciile oferite clientilor nostri fara repros. Cu toate acestea, nu putem garanta si nu ne putem asuma raspunderea in totalitate pentru erorile care pot aparea.
Totodata, informatiile regasite pe acest site pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

 

Fiind de acord cu TERMENII si CONDITIILE de mai sus, utilizatorul (clientul) isi asuma in totalitate riscurile nerespectarii acestora.

Parteneri Professional Make-up Academy