Pudra cosmica - atractia machiajului de seara - professionalmakeup.ro
PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY – Scoala acreditata de machiaj profesional, va ofera cursuri de machiaj si automachiaj, curs autorizat de makeup intensiv, curs airbrush, curs fashion make-up, masterclass-uri si numeroase alte evenimente!
curs machiaj, curs makeup, scoala machiaj, scoala makeup, cursuri makeup, makeup artist, machiaj profesional, professional make-up, machiaj eveniment, machiaj nunta, seminarii make-up
19117
post-template-default,single,single-post,postid-19117,single-format-standard,rad_rapidology,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Blog

Pudra cosmica – atractia machiajului de seara

Pudra cosmica – atractia machiajului de seara

Pudra Cosmica face parte din gama de farduri profesionale care confera o stralucire speciala machiajului nostru si aduce un plus de magie intregii fete. Aceasta pudra sidefata are o textura extrem de fina cu efecte irizante, multicolore si isi dezvaluie stralucirea imediat dupa aplicare.

Pudra cosmica se gaseste in diverse nuante sidefate si se poate aplica atat pe ochi cat si pe fata, buze si corp in functie de nuanta potrivita pentru fiecare zona aleasa de noi.

Este ideala pentru machiajul ochilor, acolo unde putem folosi inainte de aplicare o baza de pleoape sau fard crema pentru o fixare mai buna a acesteia. Pudra cosmica poate fi aplicata cu usurinta prin miscari de tapotare si nu de stergere pentru a o mentine pe pleoape o perioada indelungata si a obtine la final un machiaj sofisticat!

Nu exista nici un comentariu

Lasa un comentariu