Machiaje speciale pentru nopti de vis - professionalmakeup.ro
PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY – Scoala acreditata de machiaj profesional, va ofera cursuri de machiaj si automachiaj, curs autorizat de makeup intensiv, curs airbrush, curs fashion make-up, masterclass-uri si numeroase alte evenimente!
curs machiaj, curs makeup, scoala machiaj, scoala makeup, cursuri makeup, makeup artist, machiaj profesional, professional make-up, machiaj eveniment, machiaj nunta, seminarii make-up
17913
post-template-default,single,single-post,postid-17913,single-format-standard,rad_rapidology,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Blog

Machiaje speciale pentru nopti de vis

Machiaje speciale pentru nopti de vis

machiaje speciale pentru nopti de vis interior - Machiaje speciale pentru nopti de vis

– CREMA: Începe întotdeauna cu o cremă uşoară de ochi pentru o aplicare uniformă a corectorului

 

  • CORECTORUL: Corectorul de sub ochi trebuie să fie cu una sau două nuanţe mai deschis decât pielea. Aplicând corector pe zona de lângă colţul intern al ochiului deschizi ochii şi creezi un aspect proaspăt, de ochi strălucitori.

 

  • FONDUL DE TEN: Pentru a găsi nuanţa perfectă de fond de ten, încearcă câteva nuanţe pe partea laterală a feţei şi gat şi verifică-le la lumină naturală. Nuanţa care dispare este cea corectă.

 

  • PUDRA: Aplică pudră în nuanţa potrivită cu pielea ta, pe tot restul feţei folosind o pensulă de pudră. Dacă pielea este uscată, aplică pudră numai în jurul nasului şi frunţii.

 

  • OCHII: Pe o bază albă sidefata care va permite uniformizarea culorilor mai închise, adaugă un strat de culori reci, precum gri şi cenuşiu închis si dezvoltă profunzimea culorii gradat, de la linia genelor către pliu . Poti aplica de asemenea o culoare metalică sau strălucitoare peste pleoapă, în straturi, de la mediu la închis. Pentru un machiaj de durată, foloseşte farduri cremă cu rezistenţă îndelungată. Aplică un strat dublu de eyeliner. Extinde linia uşor dincolo de colţurile exterioare ale ochilor. Dacă vrei să conturezi şi genele de jos, ai grijă ca liniile de sus şi de jos să se întâlnească la colţul ochiului şi ca linia de jos să fie mai estompată .Termină cu gene false sau trei – patru straturi de mascara. Aplicarea unui fard alb sidefat ca luminator sub arcadă da un look excelent.

 

  • SPRANCENELE: Defineşte sprâncenele folosind fard sau creion de culoarea acestora.

 

  • BLUSH-UL: Zâmbeşte şi aplică o nuanţă naturală de blush pe mărul obrajilor. Întinde în sus spre linia părului, apoi în jos, pentru a estompa culoarea. Pentru un plus de strălucire, aplică o pudră strălucitoare pe pomeţi.

 

  • RUJUL: Foloseşte o pensulă de buze pentru culorile mai închise sau mai aprinse, care necesită o aplicare precisă. Dacă ai buze subţiri, alege nuanţe deschis până la medii, deoarece cele închise au un efect de micşorare. Sau încearcă o nuanţă transparentă combinată cu un ochi dramatic. Pentru o rezistenţă mai mare a rujului conturează şi umple buzele cu creion înainte de a aplica rujul. Adaugă sclipici pe buze sau ochi, dar nu pe amândouă.

 

  • GATUL: Dacă pielea de pe gât şi piept este vizibilă, fă-o să strălucească cu un strat subţire de pudră bronzantă.
Nu exista nici un comentariu

Lasa un comentariu