Fii frumoasă de ziua ta! - professionalmakeup.ro
PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY – Scoala acreditata de machiaj profesional, va ofera cursuri de machiaj si automachiaj, curs autorizat de makeup intensiv, curs airbrush, curs fashion make-up, masterclass-uri si numeroase alte evenimente!
curs machiaj, curs makeup, scoala machiaj, scoala makeup, cursuri makeup, makeup artist, machiaj profesional, professional make-up, machiaj eveniment, machiaj nunta, seminarii make-up
17216
post-template-default,single,single-post,postid-17216,single-format-standard,rad_rapidology,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Blog

Fii frumoasă de ziua ta!

Fii frumoasă de ziua ta!

De Ziua Femeii, răsfaţă-te cu un machiaj care îţi pune în evidenţă feminitatea. Specialistul nostru în make-up te ajută cu cele mai bune sfaturi, pentru ca, la final, să te simţi excelent în pielea ta.

Cum începi machiajul

Fondul de ten este bine să îl aplici întotdeauna cu un bureţel umed, care nu îţi va absorbi mult produs. După fondul de ten pune pudră transparentă, de preferat cu puf-ul, pentru o mai bună fixare şi pentru a nu lăsa urme în structura cremoasă. Apoi foloseşte pensula de pudră, pentru a îndepărta excesul. Pudra are dublu rol: de fixare a machiajului şi de îndepărtare a luciului de la nivelul tenului.

Ochi magnetizanţi

Pentru zi, nu este indicat să faci corecţii vizibile sau să foloseşti nuanţe sidefate. Luminează interiorul ochiului cu ajutorul unui fard deschis la culoare. Poţi puncta colţul extern al ochiului într-o nuanţă mai închisă, dar să nu depăşeşti jumătate din distanţa dintre linia pliului şi cea a sprâncenelor. Pe arcadă, partea de sub sprâncene trebuie s-o laşi liberă, iar seara poţi aplica un fard alb sidefat. Pentru a da profunzime ochiului, este indicată o nuanţă mai închisă pe linia pliului, iar pentru mărirea ochiului, intensitatea trebuie reluată şi pe linia genelor de jos şi, mai ales, la colţul extern al ochiului. Pe centrul pleoapei poţi pune o culoare mai vie, estompând fiecare trecere dintre nuanţele alese. Conturează sprâncenele cu farduri pudră sau cremă, în nuanţe naturale.

Pomeţi frumoşi

Aplică blush-ul în tonuri deschise şi proaspete, cu ajutorul pensulei. Începe de la o distanţă de două degete de nas, întotdeauna cu sensul spre tâmple.

Buze senzuale

Foloseşte creionul de buze pe toată suprafaţa acestora, deoarece va conferi rezistenţă rujului. Nu depăşi conturul natural al buzelor şi nu-l scoate în evidenţă cu nuanţe vizibil mai închise. Aplică rujul şi gloss-ul cu pensula, iar gloss-ul niciodată până în margine. Rişti să se întindă.

fii frumoasa de ziua ta1 - Fii frumoasă de ziua ta!
Nu exista nici un comentariu

Lasa un comentariu