Despre noi - professionalmakeup.ro
PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY– Academie acreditata de machiaj profesional, va ofera curs de makeup profesional autorizat, curs de extensii gene si sprancene, sedinte foto, articole si tutoriale de machiaj si machiaj profesional pentru orice tip ocazie sau eveniment!
scoala machiaj, cursuri make-up, curs makeup profesional, scoala de makeup, machiaj profesional
14870
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14870,rad_rapidology,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Professional Make-Up Academy –  Premiul pentru „Cea mai buna Academie de Machiaj Profesional”

                                                                                                                                                                                                                           Gala IClara Media Awards – 2015

Esti pasionat/a de machiaj? Ti-ar placea sa inveti cum sa pui in valoare frumusetea si sa devii un make-up artist de succes?

icon-cosmetic

De peste 10 ani suntem o Academie Acreditata de Machiaj Profesional, iar cursurile noastre sunt destinate atat incepatorilor, aceia care vor sa fie initiati in arta machiajului profesional, cat si celor care sunt pasionati de aceasta arta, fiind deja make-up artisti autorizati, dornici mereu de perfectionare.

icon-cosmetic

Cu ajutorul nostru vei stapani tainele unui machiaj impecabil, intr-un mediu de lucru glamouros, in care vei beneficia de o experienta unica, asemenea numeroaselor vedete care ne-au trecut pragul: Ilinca Vandici, Dorian Popa, Diana Munteanu, Bogdan Vladau, Alina Ceusan, Julia Jianu, Adina de la Heaven, Roxana Nemes, Amna, Nico, etc!

icon-cosmetic

Alaturi de noi poti exersa si invata arta machiajului sub toate formele ei cu ajutorul unui trainer de exceptie cu o vasta pregatire internationala, intr-un mod extrem de creativ si cu un rezultat extraordinar ce iti va schimba modul de viata!

icon-cosmetic

Totodata, poti participa alaturi de noi la cursuri si seminarii autorizate de make-up, intensive sau de lunga durata, prezentari de produse profesionale, sedinte foto pentru portofoliul personal, targuri si show-uri de machiaj, prezentari de moda ale marilor designeri sau multe alte evenimente spectaculoase!

Nu renunta niciodata la visele tale! Daca esti in cautarea unui loc senzational in care sa inveti dar sa te si destinzi in acelasi timp, atunci te asteptam cu nerabdare alaturi de noi!

 

*Oferim totodata companiilor interesate consultanta beauty si traininguri de specialitate pentru doamnele si domnisoarele care lucreaza cu publicul si nu numai, imaginea personala facand parte integranta si avand o importanta deosebita in orice activitate de success!

Evenimente

Parteneri Professional Make-up Academy