Classes

Curs Make-Up Artist Autorizat

 1. CURS MAKE-UP ARTIST AUTORIZAT (Autorizat ANC, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei / Diploma recunoscuta national si international)

 

Data de incepere: In curand!

Durata cursului: 5 saptamani

Program: Marti / Joi (intre orele 16.00 – 20.00) si Sambata (intre orele 12.00 – 18.00)

Taxa curs: 3600 RON (platibili 2 sau 3 rate) / Avans : 800 RON / 5% Discount pentru plata integrala!

  • Nu se percepe taxa suplimentara de examen!
  • PROMO: Primesti GRATUIT Cursul de Airbrush (in valoare de 1000 ron) la achizitionarea Cursului de Make-Up Artist Autorizat!

 

La partea practica, se lucreaza in binom, numai cu produse profesionale, atat de cosmetica, cat si de make-up, puse la dispozitie de catre noi. Participarea la curs nu este conditionata in nici un fel de achizitionarea de produse profesionale de make-up sau cosmetica.

Pentru alte variante de program, cursul poate avea loc si in varianta individuala, One to One Class, numai cu programare prealabila! Pentru aceasta varianta de lucru, modelul pt partea practica este asigurat de catre academia noastra.

 

Acte necesare:

  • Certificat de nastere (copie)
  • Carte de identitate (copie)
  • Diploma sau adeverinta de bacalaureat (copie)
  • Adeverinta medicala (original)

 

Din programa:

 

Introducere in arta machiajului profesional /Istoria machiajului / Structura pielii / Tipuri de ten si ingrijirea pielii / Produse si ustensile folosite in make-up/ Trusa de machiaj / Ce trebuie sa contina un Beauty case? / Demachiere. Tonifiere. Hidratare / Baza de machiaj / Machiajul structurant. Cum sculptam fata? Lumini si umbre / Corectoare. Anticearcan. Fond de ten. Pudra / Teoria culorilor si armonia culorilor / Cum potentam culoarea ochilor si cum folosim bazele colorate /Tratamente si tehnici noi in domeniul esteticii faciale  /Machiajul corector. Tipuri de fete si corectiile lor /  Tipurile de ochi si corectiile lor / Ochii si sprancenele (forma ideala, pensare, acoperire) / Aplicare gene false / Despre Extensiile de Gene si Sprancene / Machiajul corector: nas, pometi, buze, barbie, gat / Machiajul pentru varsta a III-a / Machiajul pentru fotografie/ Machiajul transformational / Machiajul natural / Machiajul de zi / Pin-Up Look – Machiajul Ochi de pisica/ Machiajul de seara / Machiajul arabesc / Machiajul Smokey Eyes / Tehnica creionului / Wet Look / Banana deschisa / Banana inchisa / Machiajul de mireasa / Tehnica acuarelei /Machiajul fantezie / Efecte speciale / Machiajul cu aerograful.

Formular de inscriere

   

Antonia Rondelli make-up artist, trainer make-up

Antonia  Rondelli –  Trainer / Make-up Artist

 

Make-up artist si trainer autorizat, peste 18 ani in activitatea de predare, a absolvit academii renumite de make-up si beauty din lume printre care: MAKE-UP FOR EVER ACADEMY, PARIS; MKC ACADEMY of Beauty, Fashion & Print, filiala HOLYWOOD la ROMA; STICK ART STUDIO ACADEMY, BARCELONA. (vezi lista completa mai jos)

 

Alaturi de PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY participa la numeroase evenimente, targuri si expozitii de profil, sustinand cursuri si seminarii de make-up tuturor celor pasionati de arta machiajului. Participa la numeroase prezentari de moda si hairstyle, sedinte foto si show-uri tematice, realizand machiajele pentru acestea alaturi de echipa sa. Participa la emisiuni TV si publica articole pe teme de make-up si beauty in revistele de specialitate (Libertatea pentru femei, Revista Teo, Jurnalul de estetica, Kfetele.ro, etc.). (vezi activitatea alaturi de PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY mai jos)

 

Follow me on facebook!

Parteneri Professional Make-up Academy