Curs Machiaj Mireasa - professionalmakeup.ro
CURS MACHIAJ DE MIREASA la care primesti GRATUIT un produs profesional de makeup. Cursul contine teoria machiajului profesional, colorimetrie, corectii subtile la nivelul fetei, ochilor, buzelor; Tehnici de lucru diferite cu produsele waterproof ; Machiajul cu aerograful ; Folosirea produselor pe baza de silicon; Highlight, strobing, contouring; Aplicare gene false si extensii. Cursul se desfasoara in Bucuresti si ofera teorie, demonstratie si practica.
bride makeup, machiaj mireasa profesional, cursuri makeup acreditate, cursuri makeup Bucuresti, make-up artist
19570
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19570,page-child,parent-pageid-15001,rad_rapidology,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Classes

Curs Bride Make-up

1. CURS BRIDE MAKE-UP

 

Data de incepere: Cu programare prealabila!

 

Durata cursului: 3 zile, 4 ORE/ZI

 

Taxa curs: 1.000 RON

 

PROMO: Primesti GRATUIT un PRODUS PROFESIONAL de make-up!

 

Cursul contine teorie, demonstratie si practica. La partea practica, se lucreaza numai cu produse profesionale, atat de cosmetica, cat si de make-up, puse la dispozitie de catre noi. Participarea la curs nu este conditionata in nici un fel de achizitionarea de produse profesionale de make-up sau cosmetica.

 

Cursul are loc si in varianta individuala, One to One Class, numai cu programare prealabila!

 

Acte necesare:

  • Carte de identitate (copie)

 

Din programa:

 

Proba de mireasa / Consilierea clientei: alegerea machiajului tinand cont rochie, buchet, hairstyle, accesorii, tema nuntii / Colorimetrie / Corectii subtile la nivelul fetei, ochilor, buzelor / Tehnici de lucru diferite cu produsele waterproof / Machiajul cu aerograful / Folosirea produselor pe baza de silicon / Highlight, strobing, contouring / Aplicare gene false si extensii  / DEMO: 3 tehnici si 3 tipuri diferite de machiaj de mireasa: Retro BRIDE / Holywood BRIDE / Glamour BRIDE

Formular de inscriere

   

Antonia Rondelli make-up artist, trainer make-up

Antonia Rondelli – Trainer / Make-up Artist

Make-up artist si trainer autorizat, peste 18 ani in activitatea de predare, a absolvit academii renumite de make-up si beauty din lume printre care: MAKE-UP FOR EVER ACADEMY, PARIS; MKC ACADEMY of Beauty, Fashion & Print, filiala HOLYWOOD la ROMA; STICK ART STUDIO ACADEMY, BARCELONA. (vezi lista completa mai jos)

 

Alaturi de PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY participa la numeroase evenimente, targuri si expozitii de profil, sustinand cursuri si seminarii de make-up tuturor celor pasionati de arta machiajului. Participa la numeroase prezentari de moda si hairstyle, sedinte foto si show-uri tematice, realizand machiajele pentru acestea alaturi de echipa sa. Participa la emisiuni TV si publica articole pe teme de make-up si beauty in revistele de specialitate (Libertatea pentru femei, Revista Teo, Jurnalul de estetica, Kfetele.ro, etc.). (vezi activitatea alaturi de PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY mai jos)

 

Follow me on facebook!

Parteneri Professional Make-up Academy