Classes

Curs Airbrush

1. CURS AIRBRUSH (AEROGRAF) – One to One Class

(Curs destinat celor deja initiati in machiajul profesional)

 

Data de incepere: Cu programare prealabila

Durata cursului: 3 zile, 4 – 6 ORE/ZI

Taxa curs: 1000 RON

PROMO: Primesti GRATUIT Cursul de Airbrush (in valoare de 1000 ron) la achizitionarea Cursului de Make-Up Artist Autorizat!

 

Cursul contine teorie, demonstratie si practica. La partea practica, se lucreaza numai cu produse profesionale, atat de cosmetica, cat si de make-up, puse la dispozitie de catre noi. Participarea la curs nu este conditionata in nici un fel de achizitionarea de produse profesionale de make-up sau cosmetica.

 

Cursul are loc in varianta individuala, One to One Class, numai cu programare prealabila! Pentru aceasta varianta de lucru, modelul pt partea practica este asigurat de catre academia noastra.

 

Acte necesare:

 

  • Certificat de nastere (copie)
  • Carte de identitate (copie)

 

Din programa:

 

Metoda TEMPTU. Introducere in Professional Airbrushing / Prezentarea aparatului / Prezentarea echipamentului si produselor necesare/ Tehnici de montare/demontare/curatare /

Tehnici de lucru / Exercitii cu aerograful: umbre si linii fine / Alegerea corecta si aplicarea fondului de ten / Sculptarea fetei obtinuta prin airbrushing / Lumini si umbre /Aplicarea blushului de structura si a celui de frumusete / Machiajul ochilor cu airbrush-ul / Texturi de face si bodypainting obtinute cu aerograful

Formular de inscriere

   

 

Antonia Rondelli make-up artist, trainer make-up

Antonia Rondelli – Trainer / Make-up Artist

Make-up artist si trainer autorizat, peste 18 ani in activitatea de predare, a absolvit academii renumite de make-up si beauty din lume printre care: MAKE-UP FOR EVER ACADEMY, PARIS; MKC ACADEMY of Beauty, Fashion & Print, filiala HOLYWOOD la ROMA; STICK ART STUDIO ACADEMY, BARCELONA. (vezi lista completa mai jos)

 

Alaturi de PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY participa la numeroase evenimente, targuri si expozitii de profil, sustinand cursuri si seminarii de make-up tuturor celor pasionati de arta machiajului. Participa la numeroase prezentari de moda si hairstyle, sedinte foto si show-uri tematice, realizand machiajele pentru acestea alaturi de echipa sa. Participa la emisiuni TV si publica articole pe teme de make-up si beauty in revistele de specialitate (Libertatea pentru femei, Revista Teo, Jurnalul de estetica, Kfetele.ro, etc.). (vezi activitatea alaturi de PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY mai jos)

 

Follow me on facebook!

Parteneri Professional Make-up Academy