Curs Automachiaj Bucuresti - professionalmakeup.ro
CURS AUTOMACHIAJ la care primesti o sedinta gratuita! La partea practica, se lucreaza numai cu produse profesionale, atat de cosmetica, cat si de make-up, puse la dispozitie de catre noi. Teorie personalizata (folosirea corecta a produselor profesionale in functie de tipul de ten, demachiere/tonifiere/hidratare, baza de machiaj, aplicarea corecta a fondului de ten, sculptarea fetei din lumini si umbre, corectia asimetriei fetei, ochilor/nasului/buzelor, etc). La fiecare sedinta se invata si se lucreaza apoi un anumit tip de machiaj (de zi, de seara, smokey eyes, cat eye, etc.)
curs automachiaj, make-up profesional, teorie machiaj, curs machiaj autorizat
19197
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19197,page-child,parent-pageid-15001,rad_rapidology,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Classes

Curs Automachiaj

 1. CURS AUTOMACHIAJ – One to One Class

 

Data de incepere: Cu programare prealabila

Durata cursului: 3 zile, 2 – 3 ORE/ZI

Taxa curs: 1000 RON (max. 2 rate)

 

Cursul contine teorie, demonstratie si practica. La partea practica, se lucreaza numai cu produse profesionale, atat de cosmetica, cat si de make-up, puse la dispozitie de catre noi. Participarea la curs nu este conditionata in nici un fel de achizitionarea de produse profesionale de make-up sau cosmetica.

 

Cursul are loc in varianta individuala, One to One Class, numai cu programare prealabila!

 

Acte necesare:

 

  • Certificat de nastere (copie)
  • Carte de identitate (copie)

 

Din programa:

 

Teorie personalizata (folosirea corecta a produselor profesionale in functie de tipul de ten, demachiere/tonifiere/hidratare, baza de machiaj, aplicarea corecta a fondului de ten, sculptarea fetei din lumini si umbre, corectia asimetriei fetei, ochilor/nasului/buzelor, etc).

La fiecare sedinta se invata si se lucreaza apoi un anumit tip de machiaj (de zi, de seara, smokey eyes, cat eye, etc.)

Formular de inscriere

   

 

Antonia Rondelli make-up artist, trainer make-up

Antonia Rondelli – Trainer / Make-up Artist

Make-up artist si trainer autorizat, peste 18 ani in activitatea de predare, a absolvit academii renumite de make-up si beauty din lume printre care: MAKE-UP FOR EVER ACADEMY, PARIS; MKC ACADEMY of Beauty, Fashion & Print, filiala HOLYWOOD la ROMA; STICK ART STUDIO ACADEMY, BARCELONA. (vezi lista completa mai jos)

 

Alaturi de PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY participa la numeroase evenimente, targuri si expozitii de profil, sustinand cursuri si seminarii de make-up tuturor celor pasionati de arta machiajului. Participa la numeroase prezentari de moda si hairstyle, sedinte foto si show-uri tematice, realizand machiajele pentru acestea alaturi de echipa sa. Participa la emisiuni TV si publica articole pe teme de make-up si beauty in revistele de specialitate (Libertatea pentru femei, Revista Teo, Jurnalul de estetica, Kfetele.ro, etc.). (vezi activitatea alaturi de PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY mai jos)

 

Follow me on facebook!

Parteneri Professional Make-up Academy