Cursuri autorizate de machiaj profesional - professionalmakeup.ro
PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY – Scoala acreditata de machiaj profesional, va ofera cursuri de machiaj si automachiaj, curs autorizat de makeup intensiv, curs airbrush, curs fashion make-up, masterclass-uri si numeroase alte evenimente!
curs machiaj, curs makeup, scoala machiaj, scoala makeup, cursuri makeup, makeup artist, machiaj profesional, professional make-up, machiaj eveniment, machiaj nunta, seminarii make-up
19616
post-template-default,single,single-post,postid-19616,single-format-standard,rad_rapidology,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Classes

Cursuri autorizate de machiaj profesional

Cursuri autorizate de machiaj profesional

Esti pasionat/a de machiaj? Ti-ar placea sa inveti cum sa pui in valoare frumusetea si sa devii un make-up artist de succes?

Nu pierde timpul! Cu PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY poti face toate aceste lucruri la care ai visat!

De 10 ani suntem o Academie Acreditata de Machiaj Profesional, iar cursurile noastre sunt destinate atat incepatorilor, aceia care vor sa fie initiati in arta machiajului profesional, cat si celor care sunt pasionati de aceasta arta, fiind deja make-up artisti autorizati, dornici mereu de perfectionare.

Alaturi de noi poti exersa si invata arta machiajului sub toate formele ei cu ajutorul unui trainer de exceptie cu o vasta pregatire internationala, intr-un mod extrem de creativ si cu un rezultat extraordinar ce iti va schimba modul de viata!

Cu ajutorul nostru vei stapani tainele unui machiaj impecabil, intr-un mediu de lucru glamouros, in care vei beneficia de o experienta unica, asemenea numeroaselor vedete care ne-au trecut pragul: Ilinca Vandici, Dorian Popa, Diana Munteanu, Bogdan Vladau, Alina Ceusan, Julia Jianu, Adina de la Heaven, Nico, etc!

Totodata, poti participa alaturi de noi la cursuri si seminarii autorizate de make-up, intensive sau de lunga durata, prezentari de produse profesionale, sedinte foto pentru portofoliul personal, targuri si show-uri de machiaj, prezentari de moda ale marilor designeri sau multe alte evenimente spectaculoase!

Nu renunta niciodata la visele tale! Daca esti in cautarea unui loc senzational in care sa inveti dar sa te si destinzi in acelasi timp, atunci te asteptam cu nerabdare alaturi de noi!

*Oferim totodata companiilor interesate consultanta beauty si traininguri de specialitate pentru doamnele  si domnisoarele care lucreaza cu publicul si nu numai, imaginea personala facand parte integranta si avand o importanta deosebita in orice activitate de success!

 

CURS MAKE-UP ARTIST AUTORIZAT (Autorizat ANC, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei / Diploma recunoscuta national si international)

Data de incepere: Sambata, 23 Septembrie 2017

Durata cursului: 5 saptamani

Program: Marti / Joi (intre orele 16.00 – 20.00) si Sambata (intre orele 12.00 – 18.00)

Taxa curs: 2800 RON (platibili 2 sau 3 rate) / Avans : 800 RON

  • Nu se percepe taxa suplimentara de examen!
  • PROMO: Primesti GRATUIT Cursul de Airbrush (in valoare de 500 ron) la achizitionarea Cursului de Make-Up Artist Autorizat!

La partea practica, se lucreaza in binom, numai cu produse profesionale, atat de cosmetica, cat si de make-up, puse la dispozitie de catre noi. Participarea la curs nu este conditionata in nici un fel de achizitionarea de produse profesionale de make-up sau cosmetica.

Pentru alte variante de program, cursul poate avea loc si in varianta individuala, One to One Class, numai cu programare prealabila! Pentru aceasta varianta de lucru, modelul pt partea practica este asigurat de catre academia noastra.

Taxa curs individual: 3600 RON / Avans: 800 RON

Acte necesare:

  • Certificat de nastere (copie)
  • Carte de identitate (copie)
  • Diploma sau adeverinta de bacalaureat (copie)
  • Adeverinta medicala (original)

Din programa:

Introducere in arta machiajului profesional /Istoria machiajului / Structura pielii / Tipuri de ten si ingrijirea pielii / Produse si ustensile folosite in make-up/ Trusa de machiaj / Ce trebuie sa contina un Beauty case? / Demachiere. Tonifiere. Hidratare / Baza de machiaj / Machiajul structurant. Cum sculptam fata? Lumini si umbre / Corectoare. Anticearcan. Fond de ten. Pudra / Teoria culorilor si armonia culorilor / Cum potentam culoarea ochilor si cum folosim bazele colorate /Tratamente si tehnici noi in domeniul esteticii faciale  /Machiajul corector. Tipuri de fete si corectiile lor /  Tipurile de ochi si corectiile lor / Ochii si sprancenele (forma ideala, pensare, acoperire) / Aplicare gene false / Despre Extensiile de Gene si Sprancene / Machiajul corector: nas, pometi, buze, barbie, gat / Machiajul pentru varsta a III-a / Machiajul pentru fotografie/ Machiajul transformational / Machiajul natural / Machiajul de zi / Pin-Up Look – Machiajul Ochi de pisica/ Machiajul de seara / Machiajul arabesc / Machiajul Smokey Eyes / Tehnica creionului / Wet Look / Banana deschisa / Banana inchisa / Machiajul de mireasa / Tehnica acuarelei /Machiajul fantezie / Efecte speciale / Machiajul cu aerograful.

Nu exista nici un comentariu

Ne pare rau, acest comentariu este inchis.