Ciprian Marica, la cel mai important festival de modă al toamnei - professionalmakeup.ro
PROFESSIONAL MAKE-UP ACADEMY – Scoala acreditata de machiaj profesional, va ofera cursuri de machiaj si automachiaj, curs autorizat de makeup intensiv, curs airbrush, curs fashion make-up, masterclass-uri si numeroase alte evenimente!
curs machiaj, curs makeup, scoala machiaj, scoala makeup, cursuri makeup, makeup artist, machiaj profesional, professional make-up, machiaj eveniment, machiaj nunta, seminarii make-up
19356
post-template-default,single,single-post,postid-19356,single-format-standard,rad_rapidology,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Blog

Ciprian Marica, la cel mai important festival de modă al toamnei

Ciprian Marica, la cel mai important festival de modă al toamnei

Ciprian Marica Moda Toamna Libertatea - Ciprian Marica, la cel mai important festival de modă al toamnei

Fotbalistul Ciprian Marica (31 de ani) este unul din cei mai bine îmbrăcați bărbați din țara noastră, acest lucru datorându-se cu siguranță faptului că tendințele în modă l-au preocupat mereu.

Internaționalul român participă frecvent la lansari de colecții sau evenimente cu tematică fashion, așa cum s-a întâmplat și week-end-ul trecut când a fost prezent la un palat din București, unde s-a desfășurat prima ediție a festivalului Romanian Fashion Philosophy A/W 2016.

Cea mai importantă gală a toamnei, destinată creatorilor de modă români, s-a terminat cu prezentarea colecției „Sense” a brandului de încălțăminte creat de designerii Ionuț Glăvan și George Ștefănescu, eveniment așteptat cu interes de cele câteva sute de invitați prezenți în sală, printre care și Ciprian Marica.

În realizarea lor, s-au folosit materiale precum catifeaua şi pielea comoscio, texturi din blană și tocuri galvanizate de diferite forme și înălțimi. Designerii Ionuț Glăvan și George Ștefănescu au avut ca surse de inspirație influențele culturale și sociale ale anului 2016. Printre ceilalţi invitați  speciali ai colecției ”Sense” au fost cântăreața Ruby, Ilinca Vandici sau Raluca Bădulescu

Pentru podium, machiajul special al manechinelor a fost realizat de Antonia Rondelli și elevele școlii sale, iar coafurile au fost asigurate de Geta Marin şi echipa sa. Prima ediție Romanian Fashion Philosophy a reunit peste 25 de designeri și branduri din România, Italia, Germania, Rusia sau Grecia.

Sursa: libertatea.ro

Nu exista nici un comentariu

Lasa un comentariu