CURSURI SI SEMINARII


1. CURS MAKE-UP ARTIST AUTORIZAT

(Autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei / Diploma recunoscuta national si international)

Durata cursului: 5 saptamani
Program: Marti / Joi (intre orele16.00 - 20.00) si Sambata (intre orele 12.00 - 18.00)
Pret promotional: 2500 RON (platibili 2 sau 3 rate)
Detalii si inscrieri: office@professionalmakeup.ro
Telefon: 0737. 705. 612
Web: www.professionalmakeup.ro

* Cursul de Airbrush este inclus in curs!

Locuri limitate! Pentru a oferi calitate si eficienta in procesul de invatare se lucreaza cu max. 8 pers/grupa ! 


Acte necesare:

  • Certificat de nastere (copie)
  • Carte de identitate (copie)
  • Diploma de bacalaureat (copie)
  • Adeverinta medicala (original)

Din programa:

Introducere in arta machiajului profesional /Istoria machiajului / Structura pielii / Tipuri de ten si ingrijirea pielii / Produse si ustensile folosite in make-up / Trusa de machiaj / Ce trebuie sa contina un Beauty case? / Demachiere. Tonifiere. Hidratare / Baza de machiaj / Machiajul structurant. Cum sculptam fata? Lumini si umbre / Corectoare. Anticearcan. Fond de ten. Pudra / Teoria culorilor si armonia culorilor / Cum potentam culoarea ochilor si cum folosim bazele colorate /Tratamente si tehnici noi in domeniul esteticii faciale  / Machiajul corector. Tipuri de fete si corectiile lor Tipurile de ochi si corectiile lor / Ochii si sprancenele (forma ideala, pensare, acoperire) / Aplicare gene false / Machiajul corector: nas, pometi, buze, barbie, gat / Machiajul pentru varsta a III-a / Machiajul pentru fotografie/ Machiajul transformational  Machiajul natural / Machiajul de zi / Pin-Up Look - Machiajul Ochi de pisica/ Machiajul de seara / Machiajul arabesc / Machiajul Smokey Eyes / Tehnica creionului / Wet Look / Machiajul de mireasa / Tehnica acuarelei / Machiajul fantezie / Efecte speciale / Machiajul cu aerograful


*Absolventii CURSULUI DE MAKE-UP ARTIST AUTORIZAT  din cadrul PROFESSIONAL MAKE-UP beneficiaza in urma unei selectii de posibilitatea de a intra in programul de PROFESSIONAL  MAKE-UP SCHOLAR INTERNSHIP care presupune:

-. Posibilitatea de a continua practica in cadrul PROFESSIONAL MAKE-UP timp de 3 luni, 6 luni, 9 luni sau  1 an dupa absolvirea cursului, avand la dispozitie materialele scolii;

- Posibilitatea de a lua parte la evenimentele la care PROFESSIONAL MAKE-UP va participa, acestea putand fi mentionate si in portofoliul personal al cursantului

- Recomandarea scrisa privind experienta acumulata prin practica efectuata in cadrul scolii (la cerere)

2. CURS MAKE-UP INTENSIV - 5 module ( 5 sedinte) - O noua grupa va incepe sambata, 13 mai 2017!
Sambata intre orele 12.00 - 18.00


Pret: 1000 RON/curs

(Fiecare modul contine teorie, demonstratie si practica. Produsele profesionale de make-up si cosmetica sunt puse la dispozitie de catre noi. Participarea dvs. nu este conditionata in niciun fel de achizitionarea de produse profesionale de make-up sau cosmetica.)


MODULUL 1

1. Introducere in arta machiajului profesional
2. Structura pielii. Tipuri de ten si ingrijirea pielii
3. Produse si ustensile folosite in make-up
Prezentare produse profesionale
4. Trusa de machiaj. Ce trebuie sa contina un Beauty case?
5. Demachiere. Tonifiere. Hidratare
6. Baza de machiaj. Machiajul structurant
. Cum sculptam fata? Lumini si umbre.
 Corectoare. Anticearcan. Fond de ten. Pudra.
7. Machiajul natural. Machiaj de zi.

MODULUL 2

1. Teoria culorilor si armonia culorilor
2. Cum potentam culoarea ochilor si cum folosim bazele colorate
3. Tratamente si tehnici noi in domeniul esteticii faciale
4. Machiajul corector. Tipuri de fete si corectiile lor.
5. Machiajul de seara. Machiajul arabesc.

MODULUL 3

1. Machiajul corector: Tipurile de ochi si corectiile lor.
2. Ochii si sprancenele (forma ideala, pensare, acoperire)
3. Machiajul Smokey Eyes. Tehnica creionului.
4. Wet Look
5. Aplicare gene false

MODULUL 4

1. Machiajul corector: nas, pometi, buze, barbie, gat
3. Notiuni ale machiajului pentru varsta a III-a
4. Notiuni ale machiajului de fotografie
5. Machiajul de mireasa. Tehnica acuarelei.


MODUL 5 - RECAPITULARE

1. Modul bazat numai pe practica ( reluarea si exersarea tuturor tipurilor de machiaje invatate)Detalii CURS MAKE-UP:

Cursul de make-up intensiv  este structurat in 5 module, care au loc in Bucuresti, sambata si cuprind atat teorie, demonstratie cat mai ales practica si a caror programa o puteti gasi afisata pe site la http://www.professionalmakeup.ro/machiaj.profesional.professionalmakeup.

 Locurile sunt limitate! Pentru a oferi calitate si eficienta in procesul de invatare se lucreaza cu max. 8 pers/grupa ! 

La fiecare modul in parte se aprofundeaza o parte de teorie, se invata un alt tip de machiaj combinat cu o anumita tehnica de make-up. De fiecare data se lucreaza cu alt gen de produse ca si texturi, toate produsele fiind produse profesionale si puse la dispozitie de catre noi, atat cele de cosmetica, cat si cele de make-up. 
Pentru inscriere este suficient sa completati oricare din formularele de inscriere de pe site cu datele dvs. pentru a va putea contacta, cu mesajul "Curs intensiv" si cu optiunea dvs. de program urmand sa va contactam telefonic pentru a confirma impreuna toate detaliile.

Professional Make-up organizeaza CURS ACREDITAT DE MACHIAJ PROFESIONAL PENTRU A DEVENI UN MAKE-UP ARTIST AUTORIZAT!

Se lucreaza numai cu produse profesionale
Make Up For Ever Professional, Temptu,
Parisax Professional, Paris Berlin, Kryolan, NARS, MAC, Kiko, Bioderma, Dermedics.

1/Alaturi de www.professionalmakeup.ro vei afla tot ce tine de: machiaj, make-up artist, produse makeup, gene fir cu fir, curs machiaj profesional, extensii gene, makeup,machiaj mireasa, scoala machiaj profesional, automachiaj, machiaj de zi, machiaj de seara, machiaj smokey eyes, trusa de machiaj, extensii sprancene,machiaj cu aerograful, cursuri machiaj, tehnica creionului, curs machior, machiaj natural, curs makeup artist, machiaj arabesc, cat-eye make-up, scoala machiaj, airbrush makeup, extensii sprancene fir cu fir, curs machior acreditat, curs intensiv makeup, articole machiaj, portofoliu make-up artist, curs makeup profesional, makeup natural, extensii gene fir cu fir, machiaj evenimente, curs make-up artist autorizat, seminar make-up, machiaj de fotografie, machiaj profesional, curs machiaj, curs make-up artist, makeup artist, portofoliu machiaj, gene semipermanente, produse machiaj, gene si sprancene semipermanente, articole machiaj profesional, tehnica acuarelei, blog machiaj, scoala make-up, mireasa, curs make-up profesional, make-up profesional, curs makeup, scoala makeup, curs machiaj autorizat, machior, produse make-up, machiaj fantezie, extensii fir cu fir, produse machiaj, articole make-up, blog makeup, machiajul corector, pin-up make-up, curs makeup acreditat, makeup profesional, portofoliu makeup artist, sprancene fir cu fir, articole makeup, baza de machiaj, make-up natural, machiaj simplu, blog make-up, make-up, curs make-up, curs intensiv machiaj, extensii gene si sprancene, produse profesionale, curs individual make-up, tehnici noi in machiajul profesional, etc.

Trimite aceasta pagina unui prieten | Scrie-ne aici!

Professional Make Up ofera servicii de machiaj profesional pentru orice tip de ocazie sau eveniment!
Pentru detalii si programari va rugam sa ne contactati.