Curs Bride Make-up | Professional Make-up Academy
CURS MACHIAJ DE MIREASA la care primesti GRATUIT un produs profesional de makeup. Cursul contine teoria machiajului profesional, colorimetrie, corectii subtile la nivelul fetei, ochilor, buzelor; Tehnici de lucru diferite cu produsele waterproof ; Machiajul cu aerograful ; Folosirea produselor pe baza de silicon; Highlight, strobing, contouring; Aplicare gene false si extensii. Cursul se desfasoara in Bucuresti si ofera teorie, demonstratie si practica.
bride makeup, machiaj mireasa profesional, cursuri makeup acreditate, cursuri makeup Bucuresti, make-up artist
19570
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19570,page-child,parent-pageid-15001,rad_rapidology,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Classes

Curs Bride Make-up

1. CURS BRIDE MAKE-UP

 

Data de incepere: Cu programare prealabila!

 

Durata cursului: 3 zile, 4 ORE/ZI

 

Taxa curs: 1.000 RON

 

PROMO: Primesti GRATUIT un PRODUS PROFESIONAL de make-up!

 

Cursul contine teorie, demonstratie si practica. La partea practica, se lucreaza numai cu produse profesionale, atat de cosmetica, cat si de make-up, puse la dispozitie de catre noi. Participarea la curs nu este conditionata in nici un fel de achizitionarea de produse profesionale de make-up sau cosmetica.

 

Cursul are loc si in varianta individuala, One to One Class, numai cu programare prealabila!

 

Acte necesare:

  • Certificat de nastere (copie)
  • Carte de identitate (copie)

 

Din programa:

 

Proba de mireasa / Consilierea clientei: alegerea machiajului tinand cont rochie, buchet, hairstyle, accesorii, tema nuntii / Colorimetrie / Corectii subtile la nivelul fetei, ochilor, buzelor / Tehnici de lucru diferite cu produsele waterproof / Machiajul cu aerograful / Folosirea produselor pe baza de silicon / Highlight, strobing, contouring / Aplicare gene false si extensii / Alegerea culorilor in functie de lumina / DEMO: 4 tehnici si 4 tipuri diferite de machiaj de mireasa: Retro BRIDE / Romantic BRIDE / Hollywood BRIDE / Modern BRIDE

Professional Make Up ofera servicii de machiaj profesional pentru orice tip de ocazie sau eveniment!

Formular de inscriere

 

Nume si prenume (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

  

1/Alaturi de www.professionalmakeup.ro vei afla tot ce tine de: machiajul corector, pin-up make-up, curs makeup acreditat, makeup profesional, portofoliu makeup artist, sprancene fir cu fir, articole makeup, baza de machiaj, make-up natural, machiaj simplu, blog make-up, make-up, curs make-up, curs intensiv machiaj, extensii gene si sprancene, produse profesionale, curs individual make-up, tehnici noi in machiajul profesional, etc.

Parteneri Professional Make-up Academy