Curs Automachiaj | Professional Make-up Academy
CURS AUTOMACHIAJ la care primesti o sedinta gratuita! La partea practica, se lucreaza numai cu produse profesionale, atat de cosmetica, cat si de make-up, puse la dispozitie de catre noi. Teorie personalizata (folosirea corecta a produselor profesionale in functie de tipul de ten, demachiere/tonifiere/hidratare, baza de machiaj, aplicarea corecta a fondului de ten, sculptarea fetei din lumini si umbre, corectia asimetriei fetei, ochilor/nasului/buzelor, etc). La fiecare sedinta se invata si se lucreaza apoi un anumit tip de machiaj (de zi, de seara, smokey eyes, cat eye, etc.)
curs automachiaj, make-up profesional, teorie machiaj, curs machiaj autorizat
19197
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19197,rad_rapidology,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Classes

Curs Automachiaj

1. CURS AUTOMACHIAJ – One to One Class

 

Data de incepere: Cu programare prealabila

Durata cursului: 4 zile, 2 – 3 ORE/ZI

Taxa curs: 1000 RON (max. 2 rate)

PROMO: Primesti GRATUIT cea de-a 5-a SEDINTA!

 

Cursul contine teorie, demonstratie si practica. La partea practica, se lucreaza numai cu produse profesionale, atat de cosmetica, cat si de make-up, puse la dispozitie de catre noi. Participarea la curs nu este conditionata in nici un fel de achizitionarea de produse profesionale de make-up sau cosmetica.

 

Cursul are loc in varianta individuala, One to One Class, numai cu programare prealabila!

 

Acte necesare:

 

  • Certificat de nastere (copie)
  • Carte de identitate (copie)

 

Din programa:

 

Teorie personalizata (folosirea corecta a produselor profesionale in functie de tipul de ten, demachiere/tonifiere/hidratare, baza de machiaj, aplicarea corecta a fondului de ten, sculptarea fetei din lumini si umbre, corectia asimetriei fetei, ochilor/nasului/buzelor, etc).

La fiecare sedinta se invata si se lucreaza apoi un anumit tip de machiaj (de zi, de seara, smokey eyes, cat eye, etc.)

Formular de inscriere

 

Nume si prenume (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

  

1/Alaturi de www.professionalmakeup.ro vei afla tot ce tine de: machiajul corector, pin-up make-up, curs makeup acreditat, makeup profesional, portofoliu makeup artist, sprancene fir cu fir, articole makeup, baza de machiaj, make-up natural, machiaj simplu, blog make-up, make-up, curs make-up, curs intensiv machiaj, extensii gene si sprancene, produse profesionale, curs individual make-up, tehnici noi in machiajul profesional, etc.

Parteneri Professional Make-up Academy