Classes

Curs Airbrush

1. CURS AIRBRUSH (AEROGRAF) – One to One Class

(Curs destinat celor deja initiati in machiajul profesional)

 

Data de incepere: Cu programare prealabila

Durata cursului: 1 zi, 4 – 6 ORE/ZI

Taxa curs: 500 RON

PROMO: Primesti GRATUIT Cursul de Airbrush (in valoare de 500 ron) la achizitionarea Cursului de Make-Up Artist Autorizat!

 

Cursul contine teorie, demonstratie si practica. La partea practica, se lucreaza numai cu produse profesionale, atat de cosmetica, cat si de make-up, puse la dispozitie de catre noi. Participarea la curs nu este conditionata in nici un fel de achizitionarea de produse profesionale de make-up sau cosmetica.

 

Cursul are loc in varianta individuala, One to One Class, numai cu programare prealabila! Pentru aceasta varianta de lucru, modelul pt partea practica este asigurat de catre academia noastra.

 

Acte necesare:

 

  • Certificat de nastere (copie)
  • Carte de identitate (copie)

 

Din programa:

 

Metoda TEMPTU. Introducere in Professional Airbrushing / Prezentarea aparatului / Prezentarea echipamentului si produselor necesare/ Tehnici de montare/demontare/curatare /

Tehnici de lucru / Exercitii cu aerograful: umbre si linii fine / Alegerea corecta si aplicarea fondului de ten / Sculptarea fetei obtinuta prin airbrushing / Lumini si umbre /Aplicarea blushului de structura si a celui de frumusete / Machiajul ochilor cu airbrush-ul / Texturi de face si bodypainting obtinute cu aerograful

Formular de inscriere

 

Nume si prenume (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

  

1/Alaturi de www.professionalmakeup.ro vei afla tot ce tine de: machiajul corector, pin-up make-up, curs makeup acreditat, makeup profesional, portofoliu makeup artist, sprancene fir cu fir, articole makeup, baza de machiaj, make-up natural, machiaj simplu, blog make-up, make-up, curs make-up, curs intensiv machiaj, extensii gene si sprancene, produse profesionale, curs individual make-up, tehnici noi in machiajul profesional, etc.

Parteneri-Cursuri-Make-up Profesional